zaterdag 13 september 2014

Een boodschap voor jou!

Of je nu net uit bed komt rollen - of er nog lekker in ligt. Of dat je de boodschappen net binnen hebt en met een kop koffie op de bank zit. Misschien ga je juist net je bed in en blader je wat over het internet. Of misschien sta je op het punt om naar je werk te gaan en zie je nu dat dit stukje eigenlijk alweer te lang is om te lezen, aangezien je over 1 minuut weg moet: dit stukje is voor jou geschreven!

Ik wil je namelijk vertellen dat ik geloof in een God Die van alle mensen houdt. Alle. Mensen. Dus ook van jou, hoe charmant je er nu ook bij loopt. Hij vindt je geweldig om wie je bent. Blank of bruin, dik of dun, lang of kort, rijk of arm, jong of oud, hoe je er ook uitziet, hoe je ook doet, wat je ook zegt, hoe je je ook gedraagt, waar je ook gaat: Hij vindt jou kostbaar en daarbij is NIEMAND uitgesloten! En -even tussen ons- je bént toch ook kostbaar?

Hij vindt je zó geweldig dat Hij zelfs wilt dat je bij Hem komt en zo voor eeuwig bij Hem kunt leven. Omdat Hij zo groot en heilig is en wij maar zo klein zijn en zoveel dingen verkeerd doen, lijkt dat misschien een onmogelijke taak, maar dat is het niet! God stuurde namelijk Zijn Zoon naar de aarde om Hem te laten kruisigen voor de dingen die wij verkeerd doen…

Nu onze zonden zijn weggevaagd door Jezus’ bloed, kunnen wij naar onze hemelse Papa toe, Hij staat je met open armen op te wachten. Dat is pure Liefde! Dát is genade. Wij kunnen het zelf niet, maar Jezus deed het voor jou, mij en bijvoorbeeld ook voor de overbuurman. Waar wacht jij nog op? God heeft je gemaakt; Hij kent je door en door! Draai jij je om van je oude leventje om te zeggen: Uw genade is genoeg voor mij!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten